Ons verhaal

Zoals u kunt lezen op de diverse pagina’s is onze werkwijze doordrenkt van ruime ervaring en veel expertise. Dat is niet zo verwonderlijk aangezien de founder van HomeCare Services, Arnold Plattèl, tientallen jaren ervaring heeft als directeur en eigenaar van inter/nationale schoonmaak- en uitzendorganisaties.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan wat Plattèl heeft gebracht zijn grootste passie & drive alle ruimte te bieden, zijnde het bieden van een perfecte schoonmaakdienstverlening in Amsterdam. Zijn ervaringen in Nederland en Frankrijk zijn de perfecte opmaat hiertoe!

HomeCare Services heeft een sterke team van professionals op niet alleen het gebied van schoonmaakonderhoud en technische specialismen in het vloer- en glasonderhoud, maar ook in specialistische asbestsanering.

HomeCare Needs en HomeCare Recruit zijn twee labels die het spectrum van diensten compleet maken. Met ‘Needs’ zien wij mogelijkheden ouderen met een zorgindicatie maximaal te ondersteunen in het zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. ‘Recruit’ geeft onze klanten de mogelijkheid hun eigen werving & selectie uit te besteden aan simpelweg dè beste specialist in facility en hospitality.

Tevens wordt thans hard gewerkt aan de ontwikkeling van 2 labels zijnde HomeCare Needs, de nieuwe thuishulp-organisatie en HomeCare Recruit, een service in antwoord op de aan Plattèl vaak gestelde vraag of hij nog goed personeel kent in uiteenlopende branches. Beide labels met bijbehorend team zullen werkelijk actief worden in 2021.